Algemeen (actief)
Zwolle (actief)
Arnhem (actief)
Sarris Westerkamp

Sarris Westerkamp

Eigenaar 4IT Professionals
Tel: 06 – 13 23 19 46

  • ✉
  • LinkedIn

Binden en boeien zijn voor mij waarden waar ik als persoon blij van word. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de detachering. Het mogen samen werken met mensen is waar ik veel energie uit haal. De uitdaging hierin zit om het maximale uit je collega’s en jezelf te halen.  ‘Samen beter’ is een uitspraak waar ik veel waarde aan hecht. Dit is ook het succes van 4IT Professionals. Ik ben trots dat ik mijzelf al 10 jaar eigenaar mag noemen van dit mooie bedrijf.  Verder ben ik een trotse vader van mijn kinderen. Ook hun ontwikkeling vind ik een bron van inspiratie. Het mogen ervaren van het opgroeien van mijn kinderen en mijn bedrijf geeft mij een geweldig trots en rijk gevoel.

Jurgen van den Berg

Jurgen van den Berg

Eigenaar 4IT Professionals
Tel: 06 – 13 23 41 63

  • ✉
  • LinkedIn

Na meerdere jaren bij diverse werkgevers in de ICT detachering te hebben gewerkt, zijn wij in 2010 4IT Professionals begonnen. Voor mij de belangrijkste reden om als ondernemer en werkgever te starten, vanuit het idee dat het ook anders kan; persoonlijker en samen. Onze kernwaarden als eerlijkheid en openheid, nakomen van afspraken, passie en plezier zijn altijd de rode draad binnen 4IT Professionals, en voor mij persoonlijk geweest.Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooie club van betrokken, gedreven en enthousiaste medewerkers, waar ik trots op ben! Ik heb 4IT Professionals niet kunnen starten zonder de steun van mijn gezin; getrouwd en vader van 2 prachtige dochters.

Loes Denies

Loes Denies

Eigenaar 4IT Professionals Arnhem
Tel: 06 – 53 87 99 77

  • ✉
  • LinkedIn

Mijn drive om ondernemer en werkgever te worden binnen de arbeidsbemiddeling is omdat ik het graag anders wilde doen. Ik geloof in werkgeverschap waarin de medewerker centraal staat en je goed voor elkaar zorgt, kennis deelt, in elkaar investeert en van elkaar leert. Een plek waar je je thuis voelt, er alle ruimte is om je te ontwikkelen en te zijn wie je bent. Een bedrijf runnen doe je samen en dat doe ik elke dag met veel plezier.

Jeffrey Kromodipo

Jeffrey Kromodipo

Accountmanager
Tel: 06 – 83 43 35 02

  • ✉
  • LinkedIn

Een vader als eerst, maar daarna een 100% salesman in hart en nieren. Strijdbaar en altijd op zoek naar groei en ‘winst’. De groei zowel persoonlijk als samen en de ‘winst’ zit hem in elke stap dichter bij het doel, hoe groot of klein deze ook is. Voor mij is het spreekwoordelijke glas altijd halfvol en is mijn blik ten alle tijden naar voren gericht. Tussen werk en privé zit voor mij geen verschil en dat maakt mijn reis binnen 4IT Professionals zo waardevol. Een ieder de volledige regie over zijn/ haar eigen rol, maar samen maken wij er een succes van. De basis van dit succes zijn een aantal waarden en normen, die ook letterlijk op onze kantoormuur staan. Ter herinnering aan het fundament van het bedrijf en dat is het bieden van een plek waar een ieder zich thuis voelt. Dit is waar het naar mijn mening allemaal om draait, want uiteindelijk is er geen betere plek dan thuis. 

Hilde Mutsaers

Hilde Mutsaers

Recruiter
Tel: 06 – 13 22 63 36

  • ✉
  • LinkedIn

Na bijna 10 jaar als corporate recruiter te hebben gewerkt,  heb ik begin 2019 de overstap gemaakt naar 4IT Professionals. Recruitment is voor mij meer dan mens en arbeid samenbrengen. Het gaat mij vooral om kwaliteit en écht kennismaken met kandidaten. Achter ieder CV zit een persoon met zijn/ haar verhaal. Dit verhaal zegt vaak veel meer over de mens die hierachter schuilgaat. Uiteindelijk blijft een CV een document, wat iets zegt over wát je hebt gedaan in je werkende leven, maar veel minder over hoe en waarom je dit hebt gedaan. Juist deze keuzes en overwegingen, vind ik boeiend.
Verder ben ik getrouwd en trotse moeder van 2 fantastische kinderen die me iedere dag laten lachen en een spiegel voorhouden.